Актуальні питання освітнього процесу в сучасній школі

Актуальні питання освітнього процесу в сучасній школі28 листопада 2019 року кафедрами математики і фізики, педагогіки та педагогічної майстерності був проведений круглий стіл «Актуальні питання освітнього процесу в сучасній школі», учасниками якого стали студенти факультету, які будуть проходити педагогічну практику.

Під час роботи круглого столу доценти Бєльчев П.В, Головкова М.М., Бєльчева Т.Ф., старшій викладачі Стрілець О.В. і Сюсюкан Ю.М., вчитель математики гімназії №10 м. Мелітополя виступили перед студентами з цікавими матеріалами по напрямкам, правилам та особливостям роботи вчителя в загальноосвітній школі. В діалозі зі студентами відповіли на актуальні питання, розглянули педагогічні ситуації та методи їх вирішення.

Студенти групи М119-і Сурженко Вікторія та Раділова Христина виступили з доповіддю про проведену роботу в рамках реалізації наукової теми кафедри математики і фізики «Використання сучасних інформаційних технологій в професійній підготовці та роботі вчителя математики». Студентками, під керівництвом доцента Бєльчева П.В., були проведені теоретичні дослідження проблем методики викладання математики, узагальнено досвід вчителів математики, проведено педагогічний експеримент.

У своєму виступі Сурженко Вікторія розповіла про метод проектів і  представила власний проект «Математична мозаїка», який було реалізовано зі студентами 4-го курсу спеціальності 014 «СО Математика» під час проведення самостійної роботи з дисципліни «Методика викладання математики».

Радилова Христина доповіла про досвід створення дидактичних матеріалів з математики засобами доповненої реальності, а саме про інструменти розробки доповненої реальності та власний досвід алгоритму роботи з цими інструментами.

Присутні з великим інтересом спостерігали тривимірні геометричні об’єкти які з’являлися на сторінках друкованих матеріалів. Студенти виявили бажання використовувати цей досвід при розробці та проведені власних уроків.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *