Програма вдосконалення викладання у вищій освіті України: перемога команди нашого університету в конкурсі заявок

Програма вдосконалення викладання у вищій освіті України: перемога команди нашого університету в конкурсі заявокКоманда нашого університету протягом січня-лютого 2020 р. брала участь у відбірковому конкурсі заявок Програми вдосконалення викладання у вищій освіті України і перемогла. Для участі в першому циклі цієї програми було відібрано лише 10 закладів вищої освіти, одним з яких і став наш університет. Програма реалізується Британською Радою в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України і Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Мета Програми – підвищення якості вищої освіти України шляхом розвитку інституційної спроможності університетів України щодо вдосконалення викладання і навчання.

Нашу команду очолив ректор, професор А.М.Солоненко. До складу команди увійшли представники трьох факультетів та інституту: декан філологічного факультету, доцент Т.В.Коноваленко, доцент кафедри іноземних мов ННІ СПМО О.А.Гончарова, доцент кафедри ботаніки та садово-паркового господарства хіміко-біологічного факультету О.М.Павленко, старший викладач кафедри математики і фізики факультету інформатики, математики та економіки А.С.Яковенко. Командою було підготовлено проект, який допоможе підвищити інституційну спроможність Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького шляхом створення інноваційно-професійного середовища.

Більше за посиланням http://www.britishcouncil.org.ua/teaching_excellence_UKR

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *