Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт!

В Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» підбито остаточні підсумки II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2019/2020 н.р. «Прикладна геометрія, інженерна графіка та технічна естетика».

Відповідно до листів від ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» №22.1/10‑713 від 12.03.2020 р. і №22.1/10‑778 від 31.03.2020 р., підсумки цьогорічного Конкурсу підбито за результатами першого етапу II туру.

Галузевій комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Прикладна геометрія, інженерна графіка та технічна естетика» надійшло 149 студентських наукових робіт 237 студентів-авторів з 37 закладів вищої освіти 14 міст України.

Галузева комісія Конкурсу забезпечила рецензування цих робіт. За результатами рецензування визначено кращі студентські наукові роботи.

Дипломом І ступеня було нагороджено студентку Бовтуту Світлану (науковий керівник – Найдиш Андрій Володимирович, завідувач кафедри прикладної математики та інформаційних технологій).

Дипломом ІІІ ступеня було нагороджено студентів Лазаренка Михайла та Ситнік Яну (науковий керівник – Павленко Олександр Михайлович, доцент кафедри прикладної математики та інформаційних технологій).

Колектив Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького вітає студентів та їх керівників з перемогою та бажаємо творчих і наукових успіхів у подальшій роботі!

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *