Майстерність наших викладачів у міжнародному проєкті Teaching Excellence Programme

Майстерність наших викладачів у міжнародному проєкті Teaching Excellence Programme29 травня 2020 р. викладачі нашого університету Ольга Гончарова, Тетяна Коноваленко, Анастасія Яковенко успішно впорались з наступним завданням-викликом щодо мікровикладання на платформі ZOOM в групах з колегами з інших українських ЗВО та фасилітаторами з Британської Ради та Інституту вищої освіти НАПН України.

Мікровикладання є частиною міжнародного проєкті Teaching Excellence Programme, який  реалізується Британською Радою в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України і Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Відвідування щотижневих вебінарів, тренерами на яких є Kathy Wright та Caroline Brennan, допоможуть команді наших викладачів на чолі з ректором Анатолієм Солоненком підвищити якість вищої освіти в університеті шляхом розвитку інституційної спроможності щодо вдосконалення викладання і навчання.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *