Розробка та впровадження громадської ініціативи

З жовтня по грудень 2020 року старшою викладачкою Яковенко А.С. та студенкою заочного відділення магістратури Молодчик Ольгою проводиться реалізація ініціативи “Катайся весело та безпечно” для дітей 5-8 років у партнерстві з ініціативною групою MeloVeloCity,  “Агенцією розвитку Мелітополя” в рамках проєкту “ВелоМіста 2.0”, який впроваджується громадською організацією Спільно HUB за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Команда ініціативи разом із дизайнеркою проєкту, яка є випускницею кафедри математики і фізики, Ганною Івановою розробили презентацію-гру та велосипедні головокрутки для дітей.

02.12 відбувся онлайн семінар-практикум з вчителями перших та других класів за програмою ініціативи.

В четвер 03.12 відбувся інтерактивний урок на тему безпеки руху дітей на колісному транспорті в перших та других класах на базі Мелітопольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Мелітопольської міської ради Запорізької області. На уроці діти в ігровій формі вивчали правила безпечного пересування колісним транспортом вулицями міста. Грали в руханку з сигнальними жезлами, які самостійно виготовили на уроці. Всі учні отримали велосипедні головокрутки з елементами математичної гри. Створено електронна форма зворотнього зв’язку, за допомогою якої буде оголошено клас-переможець та проведена презентація даних проєкту.

Ініціатива “Катайся весело та безпечно” реалізовується велосипедними амбасадорами та ініціативною групою MeloVeloCity у партнерстві з Агенція розвитку Мелітополя та Кафедра математики і фізики МДПУ імені Богдана Хмельницького в рамках проєкту “ВелоМіста 2.0”, який впроваджується громадською організацією Спільно HUB за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) USAID Ukraine – USAID Україна.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *