Олімпіада Інтелектуал з математики на підготовчому відділенні

У Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького продовжується Всеукраїнська олімпіада для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти «Інтелектуал».
Завдання Олімпіади: виявлення, розвиток обдарованих вступників, надання їм допомоги у виборі професії, залучення їх до навчання в університеті, реалізація здібностей
талановитих учнів.
З метою дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 оргкомітет олімпіади відмовився від урочистої церемонії відкриття, захід проводиться у невеличких групах до 20 осіб з обов’язковою термометрією і дистанціюванням.
2 лютого олімпіаду було проведено для слухачів підготовчого відділення з предмету «математика». Журі закінчило роботу з перевірки робіт учасників і подало відомості на розгляд оргкомітету.
Цього тижня олімпіада продовжиться за таким графіком:
3.02.2021 р. – з історії України для слухачів підготовчого відділення;
5.02.2021 р. – з англійської мови для слухачів підготовчого відділення;
5.02.2021 р. – з української мови та літератури для слухачів підготовчого відділення.
7.02.2021 р. – з біології, хімії, математики, інформатики, історії України, географії, української мови та літератури, англійської мови, німецької мови для учнів закладів загальної середньої освіти. Місце проведення – центральний корпус МДПУ; реєстрація з 9.00 до 9.30 (лише для 7.02.2021 р.).
Переможцям можуть нараховуватись додаткові бали до оцінки сертифіката ЗНО з одного відповідного предмету під час розрахунку конкурсного бала в МДПУ імені Богдана Хмельницького. Ці додаткові бали враховуються виключно при вступі на спеціальності, яким надається особлива підтримка (перелік Міністерства освіти і науки України). Додаткові бали, які набрали учасники з предмету «інформатика», враховуються як бали з математики.
Для участі необхідно мати документ, що засвідчує особу.
В університеті медичні маски – обов’язкові; в навчальній аудиторії – за власним бажанням учасника.
Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *