Вітаємо з успішним захистом дисертації асистента кафедри математики і фізики Олену Георгіївну Бурцеву!

12 травня 2021 р. в Мелітопольському державному педагогічному  університеті імені Богдана Хмельницького відбувся захист дисертації асистента  кафедри математики і фізики ОЛЕНИ ГЕОРГІЇВНИ БУРЦЕВОЇ на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 –теорія і методика професійної освіти.

Тема дисертації: «Формування інформаційної компетентності майбутніх учителів математики засобами медіаосвітніх технологій».

Науковий керівник: Бєльчев Павло Васильович – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри математики і фізики МДПУ імені Богдана Хмельницького.

Професорсько-викладацький і студентський колективи, докторанти, аспіранти щиро вітають Олену Георгіївну та Павла Васильовича!

Бажаємо успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, наснаги в професійному зростанні й у майбутніх наукових пошуках! Нехай підґрунтям щасливого особистого життя і плідної професійної діяльності буде лише міцне здоров’я та удача, натхненна думка й щирі почуття, підтримка родини та колег!

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *