3.12.2021 року відбулася онлайн зустріч з директором Новохатньою Н. В. та вчителем мистецтв Покатильською Г. В. Мелітопольської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №25 ММР ЗО м. Мелітополя

3 грудня 2021 року відбулася онлайн зустріч з директором Новохатньою Нелею Вікторівною та вчителем мистецтв Покатильською Ганною Віталіївною Мелітопольської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №25 ММР ЗО м. Мелітополя, керівником міської педагогічної спільноти вчителів мистецьких дисциплін зі здобувачами І (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 024 Хореографія та 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти щодо навчальної (педагогічної) практики. Було опрацьовано такі питання: 1. Чи вважаєте Ви, що результат участі в ЗНО є основним показником діяльності закладу загальної середньої освіти? 2. Які завдання стоять перед вчителем музики та співу Нової української школи? 3. Якими освітніми інновація необхідно володіти сучасному вчителеві? 4. Що найважче у професії вчителя?
Зустріч організувала методист к.п.н., ст. викладач кафедри педагогіки і педагогічної майстерності Кожевникова Алла Власівна.
Упродовж зустрічі здобувачі вищої освіти отримали безцінну інформацію про можливості, які існують для вчителів мистецьких дисциплін; дізналися про вимоги до сучасного вчителя; познайомилися з особливостями процесу проведення освітньої діяльності та специфіку роботи із сучасним поколінням учнів тощо.
Набута інформація і знання стали дуже корисними для здобувачів вищої освіти. Учасники онлайн-зустрічі вдячні Нелі Вікторівні та Ганні Віталіївні за надихаючу розповідь, відверто презентований власний досвід та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.