02 квітня 2024 року відбулась гостьова лекція за участю Чорної Вікторії – доцента, наукової співробітниці відділу релігієзнавства та сучасних досліджень Університету Седертерн, Стокгольм (Швеція), на тему “Специфіка освіти в Швеції”.

02 квітня 2024 року на базі кафедри педагогіки і педагогічної майстерності МДПУ імені Богдана Хмельницького в онлайн режимі відбулась гостьова лекція за участю гостьової лекторки Чорної Вікторії – доцента, наукової співробітниці відділу релігієзнавства та сучасних досліджень Університету Седертерн, Стокгольм (Швеція), на тему “Специфіка освіти в Швеції”. На лекції були присутні здобувачі вищої освіти та викладачі МДПУ імені Богдана Хмельницького.
Під час лекції Вікторія Володимирівна ознайомила всіх присутніх з особливостями роботи дитячих садків Швеції, окреслила питання освіти у гімназіях, також була обговорена система побудови вищої освіти у скандинавських країнах.
Дякуємо пані Вікторії та учасникам лекції за цікаву дискусію та жваве обговорення актуальних питань сьогодення у сфері вищої освіти.

                  ∗ ∗ ∗ ∗