21.04.2023 року за підтримки Центру недискримінаційної освіти МДПУ ім. Б.Хмельницького було проведено педагогічний тренінг на тему: «ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ЕФЕКТИВНЕ РІШЕННЯ В МОТИВАЦІЙНІЙ СФЕРІ СУЧАСНОЇ ОСОБИСТОСТІ УЧНЯ»

21.04.2023 року за підтримки Центру недискримінаційної освіти МДПУ імені Богдана Хмельницького викладачем кафедри педагогіки і педагогічної майстерності Кожевниковою А.В. було проведено педагогічний тренінг на тему: «ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ЕФЕКТИВНЕ РІШЕННЯ В МОТИВАЦІЙНІЙ СФЕРІ СУЧАСНОЇ ОСОБИСТОСТІ УЧНЯ» для здобувачів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації, вчителі ЗЗСО, викладачі університету.

Під час заходу було ознайомлено учасників тренінгів із видами інформаційно-комунікаційних технологій та створено умови для взаємодії між учасниками тренінгу за допомогою інформаційної гри на тему «Корисні домашні тварини», «тварини зоопарку» в додатку Google Jamboard для ефективної міжособистісної взаємодії суб’єктів освітнього процесу і складання хмарки слів у додатку MentiMeter на тему «Емоційно-забарвлена діаграма».