Запрошує до участі у круглому столі “ГЕНДЕРНА РІВНІСТЬ: МІФИ І РЕАЛЬНІСТЬ”. 17.04.2024 р. о 13.30. Модераторка: МАРГАРИТА ВОРОВКА докторка педагогічних наук, професорка кафедри педагогіки і педагогічної майстерності Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.Членкиня експертної комісії МОН з проведення антидискримінаційної експертизи; членкиня Робочої групи з питань політики гендерної рівності та протидії дискримінації в освіті МОН України, тренерка, сертифікована експертка з антидискримінаційної експертизи освітнього контенту.

Центр недискримінаційної освіти, кафедра педагогіки і педагогічної майстерності Мелітопольського державного педагогічного університету
імені Богдана Хмельницького
Запрошує до участі у круглому столі “ГЕНДЕРНА РІВНІСТЬ: МІФИ І РЕАЛЬНІСТЬ”.
Коли: 17.04.2024 р. о 13.30.
Тривалість: 1 година
Модераторка: МАРГАРИТА ВОРОВКА
Докторка педагогічних наук, професорка кафедри педагогіки і педагогічної майстерності Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.
Членкиня експертної комісії МОН з проведення антидискримінаційної експертизи; членкиня Робочої групи з питань політики гендерної рівності та протидії дискримінації в освіті МОН України, тренерка, сертифікована експертка з антидискримінаційної експертизи освітнього контенту.

Де: платформа Zoom.
Маргарита Воровка приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.
Тема: Зал персональной конференции Маргарита Воровка
Войти Zoom Конференция
https://us05web.zoom.us/j/7272460011?pwd=dQ9O2XNLDo8SmRsWbBUENmLFAchtIm.1

Идентификатор конференции: 727 2460011

Код доступа: 67QHwP