Особливості функціонування релокованого бізнесу в Україні (продовження)

👨🏼‍💻📚 ДО УВАГИ АКАДЕМІЧНОЇ СПІЛЬНОТИ УНІВЕРСИТЕТУ

👨🏻‍🎓✅Кафедра управління та адміністрування стала організатором семінару-практикуму за темою: 🇺🇦💰«Особливості функціонування релокованого бізнесу в Україні», що відбувся 9 травня 2024 року.

🙋🏼‍♀️⭐️Практичні аспекти цієї теми були представлені запрошеним спікером Тетяною Книшевською – арбітражною керуючою, головою правління «Клуб ділових жінок МЛТ», бізнес-консультантом, дипломованим HRBP, керуючою персоналом та представницею власника ТОВ «Укрфаворіт».

📝🚀В рамках зустрічі відбулася дискусія щодо проблем функціонування релокованих підприємств, значення і використання дієвих механізмів їх підтримки з боку держави і місцевої влади, особливостей прийняття управлінських рішень в умовах війни.

‼️✊🏻При цьому була акцентована увага на викликах, що постали перед менеджерами на перших та подальших етапах повномасштабної війни та обґрунтована необхідність трансформації методів управління, що сприятиме ефективному функціонуванню бізнесу в умовах сьогодення.

👏🏻🇺🇦Дякуємо спікеру за цікаве подання інформації і вичерпні відповіді на питання. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *