Участь у Міжнародному саміті Perspektywy Women inTech Summit 2024

👩🏼‍🎓🇺🇦ВИКЛАДАЧКИ КАФЕДРИ ІНФОРМАТИКИ І КІБЕРНЕТИКИ НА МІЖНАРОДНОМУ САМІТІ PERSPEKTYWY WOMEN IN TECH SUMMIT 2024
 
🇵🇱💫12-13 червня 2024 року викладачки кафедри інформатики і кібернетики проф. Катерина Осадча, доц. Альона Чорна та ст. викл. Ірина Сердюк взяли участь у Міжнародному саміті Perspektywy Women inTech Summit 2024 у м. Варшава (Польща).

⭐️👥Захід об’єднав лідерів tech-індустрії, представників наукового сектору, інноваційних бізнес-структур та організацій, а також стартап-сфери з різних країн світу.

👩🏼‍💻📚Саміт Perspektywy Women in Tech – це баланс між технікою та життям — це відновлення контролю над нашим життям — нашим суспільством, наукою, бізнесом та інноваціями — і використання технологій як інструменту для підвищення нашого потенціалу та досвіду, а не домінування над ними.

🥳‼️Цього року участь у саміті прийняли участь близько 15000 учасників. Було представлено 150 різних спікерів-експертів в галузях ІТ-технологій та техніки, 5 сцен з лекціями експерток і лідерок галузі Технологій та ІТ.

✅👏🏻Проведено 60 практичних майстер-класів, 50 захоплюючих технічних дискусій, 500 індивідуальних сесій менторства. Учасники мали можливість відвідати стенди 100 найбільш інноваційних глобальних компаній.

💫📊Ведучими темами цьогорічного Саміту були:
🔺квантові обчислення;
🔺взаємодія людина-машина;
🔺нейрорізноманіття;
🔺наука про дані;
🔺штучний інтелект та машинне навчання;
🔺глибокі технології;
🔺хмарні рішення;
🔺цифрова екологія та кібербезпека.
 
🤝🏻🌍Партнерами саміту виступили такі компанії, як: Global Logic, Hitachy Energy, Hitachy Vantara, T-Mobile, Visa Foundation, Google, Netflix, EY, KPMG, Paramount Pictures та інші лідери ринків.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *