22 лютого 2023 року викладачі кафедри соціології та філософії Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького провели IX репональну науково-практичну конференцію «Людина і світ”

Зі вступним словом до учасників звернулися декан факультету інформатики, математики та економіки Муртазієв Е.Г. та професор кафедри соціології та філософії Глебова Н.Т., я побажали присутнім творчого мислення, не зупинятися на досягнутому впевнено йти до поставленої мети.

В роботі науково-практичної конференції взяли участь учнів із загальноосвітніх навчальних закладів м. Мелітополя №4, 10, 15, 16, КЗ «Мелітопольського ліцею-інтернату II-III ступеня» 3OP, Мелітопольського центру позашкільної освіти. А також учні з Березанського цею № 1, 2, 3, 4 Березанської міської ради Київської області, Гадяцького ліцею №3 (мені Івана Виговського Гадяцької міської ради Полтавської області, Вишнівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Новооржицької селищної ради Полтавської області, Деревківського ЗЗСО 1-2 ст Котелевської селищної ради Полтавського району Полтавської області Село Деревки, Оболонського опорного закладу ЗСО Оболонської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області: конференція працювала в форматі секційних засідань, на яких презентували свої виступи творчі, неформатні та дуже талановиті учні та здобувачі за такими тематичними напрямками: «Толерантність та міжкультурний діалог» керівник секції Афанасьева Людмила Василівна, завідувачка кафедри соціології та філософії, доцентка, кандидатка філософських наук, «Проблеми дозвілля молоді.

Молодіжні субкультури», керівник секції Глебова Наталя Іванівна, професорка кафедри соціології та філософії, докторка соціологічних наук, «Релігія та суспільство. Психологія молодіжних конфліктів», керівник секції Чичановський Ігор Олексійович старший викладач кафедри соціології та філософії, «Людина в глобальному світі. Людина і природа», керівник секції Букрєєва Ірина Вікторівна, доцентка кафедри соціолопі та філософії, кандидатка філософських наук

В такі складні умови регіональна конференція стала осередком талановитої молоді з усіх куточків України, бо мелітопольські учні та здобувачі наразі проживають у різних міста України та за її межами. Дякуємо креативній молоді та керівникам за підтримку та незламність Слава Україні.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *