З 23 по 26 березня 2023 року на базі Інституту штучного інтелекту та робототехніки Національного університету «Одеська політехніка» проходив хакатон Fresh AIR 2023

Захід присвячений розробці застосунків соціального напрямку.

У хакатоні брали участь команди студентів з різних закладів вищої освіти України, віком від 17 до 25 років.

За результатами чотирьох денного змагання команда «Мелітопольська черешня» під керівництвом (Team Lead та mobile developer) студента ІІ курсу магістратури спеціальності 015.39 Професійна освіта (Цифрові технології) Шияна Ігора зайняла перше призове місце. Команда на розгляд журі представила та презентувала мобільний застосунок «ЯкВдома», який допоможе ВПО освоїтися на новому місці проживання, стане незамінним помічником уВикладачі та здобувачі вищої освіти кафедри педагогіки і педагогічної майстерності долучилися до означеної зустрічі.

В заході брали участь декан, НПП та здобувачі факультету ІМЕ, здобувачі-волонтери з інших факультетів, якими було висвітлено волонтерську діяльність за минулий рік війни, брав слово відподальний за національно-патріотичне виховання МДПУ імені Богдана Хмельницького доцент Проценко А.А. 

Переконані, що подібні зустрічі корисні та необхідні нашому великому колективу факультету ІМЕ для підняття духу національної свідомості та гордості за людей, які боряться за незалежність в такі надскладні часи. Слава Україні!!! процесі релокації та реінтеграції.

Вітаємо переможців та учасників поєкту!

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *