21 квітня 2023 року на факультеті інформатики, математики та економіки відбулося засідання Вченої ради

На якому розглядався такий порядок денний:

1. Про результати першого періодичного контролю на факультеті інформатики, математики та економіки (Доповідач: заступник декана з навчальної роботи Таблер Т.І.)

2. Про оновлення освітньої програми «Менеджмент підприємств і організацій» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» та внесення змін до навчального плану». (Доповідач: завідувач кафедри управління та адміністрування Захарова Н.Ю.)

3. Про підготовку і проведення вступної кампанії на факультеті інформатики, математики та економіки (Доповідач: декан факультету інформатики, математики та економіки Муртазієв Е.Г.)

4. Різне

По першому питанню заступник декана з навчальної роботи розповіла та показала презентацію результатів першого періодичного контролю на факультеті, де показала групи та дисципліни з абсолютною успішністю, з низькою та назвала прізвища здобувачів, які не склали періодичний контроль.

 

По другому питанню завідувач кафедри управління та адміністрування розповіла про оновлення освітньої програми «Менеджмент підприємств і організацій» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» та внесення змін до навчального плану», акцентувала на змінах освітньої програми і те, що вона дозволяє опанувати комплекс професійних навичок, засвоїти нові форми і методи управління і сформувати із здобувача ефективного та результативного менеджера, без якого неможлива діяльність будь-якого підприємства чи організації.

По третьому питанню декан факультету розповів про підготовку і проведення вступної кампанії на факультеті інформатики, математики та економіки та про оновлення логотипу факультету до дня 20 річчя його існування.

 

 

 

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *