День науки та круглий стіл з теми «Прогресивні технології в системі вищої освіти»

🇺🇦🎓 ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ НАУКИ РАЗОМ!

🧑🏻‍💻📚14 травня 2024 року в рамках проведення тижня науки в університеті та святкування Дня науки в Україн,  на факультеті інформатики, математики та економіки відбувся круглий стіл на тему: «Прогресивні технології в системі вищої освіти».

✅👨🏻‍🎓На початку заходу до всіх учасників зі словами привітання звернувся декан факультету, доцент Ернест Муртазієв, модерував захід, заступник декана з наукової роботи та міжнародної діяльності, доцент Дмитро Спірінцев.

📝‼️Програма проведення круглого столу складалась з наступних доповідей:
🔺1. Упровадження цифрових технологій як підвищення якості та освітньої діяльності. Доповідач: доцент кафедри педагогіки і педагогічної майстерності Кожевнікова Алла Власівна;
🔺2. Творчість у викладанні математики. Персональний досвід
Доповідач: старший викладач кафедри математики і фізики Яковенко Анастасія Сергіївна;
🔺3. Навчальний візит до Академії прикладних наук до міста Ельблонгу (Польща). Досвід і практика.Доповідач: старший викладач кафедри інформатики і кібернетики Сіциліцин Юрій Олександрович;
🔺4. Проєктний менеджмент як передумова забезпечення повоєнної відбудови і розвитку територіальних громад. Доповідач: доцент кафедри управління та адміністрування Осипенко Світлана Олександрівна.

🇺🇦✊🏻Робота круглого столу пройшла в теплій та дружній атмосфері, де кожен зміг отримати новий науковий досвід, поставити запитання і поділитися своїми науковими напрацюваннями.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *