ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи впровадження європейського досвіду диверсифікації сільського туризму в Україні на засадах креативності та збалансованості»

13-14 жовтня 2022 року викладачки кафедри управління та адміністрування МДПУ імені Б. Хмельницького Світлана Осипенко та Наталя Захарова взяли участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми та перспективи впровадження європейського досвіду диверсифікації сільського туризму в Україні на засадах креативності та збалансованості», що проводилась на базі економічного факультету Запорізького національного університету.

Конференція проводиться під егідою програми ЄС Еразмус+, напрям ім. Жана Моне у рамках проєкту

620720-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE

«Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні»/ «Diversification of rural tourism through sustainability and creativity: disseminating European experience in Ukraine»

Тематичний спектр конференції охоплює такі напрями: 

Секція 1. Теоретико-методологічні засади сталого та креативного розвитку сільських територій в Україні та ЄС

Секція 2. Сучасні проблеми конвергенції нормативно-правового забезпечення розвитку сільських територій України та ЄС на засадах збалансованості

Секція 3. Проблеми та перспективи впровадження європейської практики диверсифікації сільського туризму

Дякуємо організаторам і учасникам конференції за цікавий й змістовний захід та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!