Огляд сучасних наукометричних баз даних і систем та специфіка публікацій статей на прикладі Scopus та Web of Science

7 квітня 2020 року на кафедрі математики і фізики в online режимі (Skype) відбувся науково-методичний семінар на тему: «Огляд сучасних наукометричних баз даних і систем та специфіка публікацій статей на прикладі Scopus та Web of Science».

На семінарі були присутні всі члени кафедри математики і фізики. Старший викладач кафедри Муртазієв Е.Г. ознайомив присутніх з існуючими сучасними наукометричними базами даних, а також розповів про загальнодоступний портал SCImago Journal & Country Rank, що включає в себе журнали та наукові показники країн, які розроблені на основі інформації, що є в базі даних Scopus. Викладачам кафедри було запропоновано посилання на профільні наукометричні видання для того, щоб кожен зміг для себе обрати відповідну тематичну категорію.

(https://upjpress.is/journals/japanese-journal-of-clinical-oncology, https://upjpress.is/journals/journal-of-electromagnetic-waves-and-applications, https://upjpress.is/journals/journal-of-materials-research, https://upjpress.is/journals/journal-of-mechanics, https://upjpress.is/journals/microelectronics-international)

Семінар пройшов злагоджено та конструктивно. Викладачам запропоновано протягом тижня скласти орієнтовний план публікації статей в представлених наукометричних базах.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *