На кафедрі прикладної математики та інформаційних технологій відбувся День відкритих дверей онлайн

На кафедрі прикладної математики та інформаційних технологій відбувся День відкритих дверей онлайн
У середу, 6 травня 2020 року, на факультеті інформатики, математики та економіки відбувся День відкритих дверей онлайн.
Захід пройшов під гаслом «Карантин не завадить! Проводимо День відкритих дверей онлайн» і став цікавою альтернативою традиційного заходу, у рамках якого абітурієнти разом із батьками мали змогу отримати необхідну інформацію про навчання на факультеті, спеціальності аби надалі зробити перший крок до своєї освіти у Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького.
На початку заходу декан факультету Бєльчев П.В. виступив з вітальним словом та окреслив переваги навчання на факультеті, можливості кар’єрного росту випускників та конкурентні переваги МДПУ на ринку праці.
Кафедру прикладної математики та інформаційних технологій представляв доцент Павленко О.М. Він ознайомив слухачів з особливостями вступу за спеціалізацією 126 Інформаційні технології та в інтерактивному режимі продемонстрував потенційним студентам, які посади вони можуть займати після навчання.
Відповідальний секретар приймальної комісії Дубяга С.М. відзначила основні моменти вступної кампанії 2020 року.
Про студентське життя учасники онлайн-заходу дізналися від куратора з організаційно-виховної роботи Муртазієва Е.Г.
Факультет інформатики, математики та економіки та кафедра в цілому в черговий раз довели, що готові блискавично відповідати на виклики сьогодення.

 

 

 

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *