Звітна конференція з виробничої практики студентів магістратури спеціальності 051 Економіка за освітніми програмами «Керівництво персоналом та економіка праці», «Економіка та адміністрування в охороні здоров’я».

4 травня о 13-00 на платформі Zoom відбулась звітна конференція з виробничої практики студентів магістратури спеціальності 051 Економіка за освітніми програмами «Керівництво персоналом та економіка праці», «Економіка та адміністрування в охороні здоров’я».
Виробнича практика проходила з 13 квітня по 22 травня на підприємствах за різними видами діяльності, а саме Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області, Костянтинівська сільська рада, ПП «Акимов М.С.» м. Мелітополь, ТОВ «ТК ПОЖСОЮЗ» м. Мелітополь, ФОП «Агро-сила» м. Мелітополь, ПСП «Зоря» смт. Чернігівка, Запорізька обл., Головне відділення «Ощадбанк» м. Волноваха, Донецька обл., Комунальне некомерційне підприємство «Молочанський центр первинної медико-санітарної допомоги» Токмацької районної ради, Медичний центр «Лекар» м. Запоріжжя, Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Токмацької районної ради. та ін.
Студенти в своїх доповідях поділились інформацією про підприємство (за наданим планом), враженнями про проходження практики та набутими компетентностями.
Керівник виробничої практики від університету, завідувач кафедри економіки та готельно-ресторанного бізнесу, д.е.н. Марченко О.А зазначила, що не зважаючи на онлайн-формат проведення конференції, захід вразив своєю результативністю, а доповіді студентів змістовністю та інформативністю.
Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *