22 грудня 2022 року на факультеті інформатики, математики та економіки відбулися Збори трудового колективу факультету

На порядку денному розглядалися наступні питання:

  1. Про погодження кандидатури на посаду декана факультету інформатики, математики та економіки (Доповідач: в.о. ректора Фалько Н.М.).
  2. Обговорення звіту в.о. ректора Фалько Н.М. про роботу у 2022 році (Доповідач: в.о. декана факультету Муртазієв Е.Г.).
  3. Обрання делегатів Конференції трудового колективу університету від факультету інформатики, математики та економіки (Доповідач: голова профбюро факультету Бурцева О.Г.).
  4. Різне

По першому питанню виступила в.о. ректора Фалько Н.М. та підтримала кандидатуру в декани Муртазієва Е.Г. Ернест Гафарович розповів свою програму та окреслив перспективи розвитку факультета. Всі бажаючі могли задати питання та виступили в підтримку його кандидатури. Колектив факультету одностайно проголосував за погодження кандидатури в декани факультету інформатики, математики та економіки Муртазієва Ернеста Гафаровича.

По другому питанню, в.о. ректора Фалько Наталя Миколаївна, розповіла головне зі свого звіту, подякувала колективу за роботу в такі тяжкі часи. Викладачі висловили подяку та підтримали звіт Наталі Миколаївни, і проголосували одностайно «За» те, щоб рекомендувати делегатам Конференції трудового колективу університету затвердити звіт в.о. ректора Фалько Н.М.

По третьому питанні виступила голова профбюро факультету Бурцева О.Г., яка після узгодження з кафедрами, оголосила кандидатів в делегати до Конференції трудового колективу університету, який відбудеться 29 грудня 2022 року.

По четвертому питанню Олена Георгіївна надала інформацію від профспілкового комітету університету, що у зв’язку зі складною ситуацією, всі без виключення викладачі і співробітники отримали або матеріальну допомогу, або профспілкове заохочення від профспілкового комітету університету. До кінця року комітет закриє всі борги по викладачам та співробітникам, які ще не отримали допомогу і що, звісно, виплачуючи профспілкове заохочення, комітет врахував тих викладачів та співробітників, у яких є діти до 14 років, бо у зв’язку з тим, що неможливо отримати новорічні подарунки і всім розіслати, і що частина дітей знаходиться на тимчасово окупованих територіях, то видається профспілкова виплата, яка значно більша, ніж ціна подарунку, того, який би могли купити для дітей.

Порядок денний Зборів трудового колективу факультету інформатики, математики та економіки був вичерпаний. Зауважень до президії, голови зборів та лічильної комісії не було.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *