Приєднуйся до ініціативи!

Мелітополь з 2008 року активним учасником Програми Ради Європи «Інтеркультурні міста». В Інтеркультурному Мелітополі в гармонії й злагоді проживають різні етноси й національності, співіснуюють і розвиваються православна, греко-та римо-католицька, мусульманська, караїмська, іудаїстська, протестантські, буддистська, крішнаїтська конфесії.

Через важливе стратегічне розташування (перетин європейських автомагістралей та наявність залізничної лінії міжнародного значення до окупованого Кримського півоострова) український багатокультурний Мелітополь з 25 лютого 2022 року перебуває у тимчасовій окупації в наслідок російської військової агресії.

Однак ми не боїмось труднощів, й як ніколи згуртовані задля перемоги. Не дивлячись на різне етнічне походження, релігійну та конфесійну приналежність всі ми намагаємося робити все , що може підтримати наших воїнів під час захисту нашої держави.

Мелітопольский державний педагогічний університет Імені Богдана Хмельницького ініціює акцію на придбання квадрокоптерів для Чеченского Батальйона Імені Шейха Менсура, який зараз воює на Запорізькому напрямку , тим самим наближуючи день деокупації Мелітополя.

Наша сила- в нашій єдності, незламності , вірі в перемогу! Приєднуйтесь до ініціативи!

Кошти будуть перераховані на номер 5375414116530378(Олександра Коваленко) Яка є членкинею «Каппеланского батальйону Маріопуль» та магістранткою МДПУ.

 

 

 

 

 

 

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *