12 вересня 2023 року на факультеті інформатики, математики та економіки відбулися Збори трудового колективу факультету. Після перевірки кворуму та голосування за початок зборів, збори оголосили відкритими.

Обралася робоча президія та лічильна комісія. Збори проводилися відповідно до порядку денного:

1. Рекомендація кандидатур з числа науково-педагогічних працівників факультету інформатики, математики та економіки до складу Вченої ради університету. (Доповідач: декан факультету Муртазієв Е.Г.)

2. Обрання делегатів Конференції трудового колективу університету від факультету інформатики, математики та економіки на 2023-2024 н.р. (Доповідач: голова профбюро факультету Бурцева О.Г.)

3. Різне

По першому питанню виступив декан факультету Муртазієв Е.Г. та доповів, які рекомендує кандидатури з числа науково-педагогічних працівників до складу Вченої ради університету. Було питання поставлено, на яке Ернест Гафарович відповів, що стосовно квоти на факультет обрано таку кількість працівників. Члени трудового колективу одностайно проголосували за обрані кандидатури.

По другому питанню голова профбюро факультету Бурцева О.Г. доповіла, що стосовно Статуту університету делегатами конференції трудового колективу університету обирається 145 осіб. З них: 75% – це науково-педагогічні, наукові і педагогічні працівники, не менше 15% – здобувачі університету і не більше 10% – співробітники. Квота представництва визначається рішенням профспілкового комітету і залежить від числа штатних працівників у підрозділі на навчальний рік. Обрання делегатів відбувається 1 раз на навчальний рік відповідно до Положення про Конференцію трудового колективу університету. Олена Георгіївна зачитала список кандидатів на Конференцію трудового колективу університету від факультету інформатики, математики та економіки. Колектив одностайно проголосував за це питання.

По третьому питанню виступив Ернест Гафарович стосовно вступної кампанії на факультеті та подякував всім за працю в цьому році. Також Олена Георгіївна нагадала про вступ першокурсників та магістрів до лав Первинної профспілкової організації університету.

Порядок денний Зборів трудового колективу факультету інформатики, математики та економіки був вичерпаний. Зауважень до президії, голови зборів та лічильної комісії не було.

 

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *