26 вересня 2023 року на факультеті інформатики, математики та економіки відбулося засідання Вченої ради факультету

На якому розглядався такий порядок денний:

1. Про затвердження звітів аспірантів факультету. (Доповідач: завідувачі кафедр)

2. Затвердження планів для першого року навчання здобувачів ІІІ освітньо-наукового рівня та внесення змін до планів ІІ-IV року навчання. (Доповідач: завідувачі кафедр)

3. Про результати літньої заліково-екзаменаційної сесії. (Доповідач: заступник декана з навчальної роботи Таблер Т.І.)

4. Про результати вступної кампанії на факультеті інформатики, математики та економіки. (Доповідач: декан факультету Муртазієв Е.Г.)

5. Різне.

По першому питанню завідувачі кафедр доповіли як пройшли звіти аспірантів на кафедрах. Розповіли, які складності в написанні є у аспірантів та в результаті було прийнято рішення затвердити звіти.

По другому питанню завідувачі кафедр доповіли про затвердження планів для першого року навчання здобувачів ІІІ освітньо-наукового рівня та, які треба ввести зміни до планів ІІ-IV року навчання. В результаті було прийнято рішення затвердити плани.

По третьому питанню заступник декана з навчальної роботи Таблер Т.І. доповіла про результати літньої заліково-екзаменаційної сесії, показала динаміку успішності та якості знань за результатами сесії і успішність та якість знань за спеціальностями факультету ІМЕ.

По четвертому питанню декан факультету Муртазієв Е.Г. розповів про результати вступної кампанії на факультеті інформатики, математики та економіки, показав динаміку вступу за попередні роки та показав в розрізі по спеціальностям, по денній формі та заочній.

По п’ятому питанню Ернест Гафарович нагадав, що 6 жовтня відбудеться святкування 100-річного ювілею університету та розповів, які урочистості відбудуться.

 

 

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *