Упродовж 16-17 жовтня 2023 р. Катерина Осадча, Тетяна Коноваленко і Альона Чорна взяли участь у першій очній зустрічі команди проєкту 101082858 “MOOC-based micro-credentials for teacher professional development” (CRED4TEACH) програми Erasmus+

Усі учасники проєкту презентували свої заклади та інституції. Координатори проєкту – представники Університету прикладних наук малого і середнього бізнесу (Німеччина) Ольга Зубікова і Саша Лорд ознайомили присутніх з мотивацією, цілями й завданнями, етапами роботи, структурою та очікуваними результатами проєкту. Відповідальні за окремі робочі пакети проєкту учасники окреслили суттєві особливості командної роботи й спланували покрокове виконання проєкту, забезпечення його якості, фінансування та адміністрування. 

Наприкінці події було організовано рефлексію і зворотний зв’язок щодо отриманої інформації та першої безпосередньої зустрічі. Заплановано подальші кроки і наступні зустрічі цільових груп проєкту.

Метою проєкту є забезпечення потреб закладів вищої освіти та осіб, які приймають рішення в галузі освіти щодо забезпечення високоякісних, адаптивних, інклюзивних, гнучких і заснованих на компетенціях навчальних закладів для викладачів без відриву від роботи в освітніх секторах; створення мікрокваліфікацій на основі МООС для розширення можливостей професійного розвитку викладачів.

Проєкт упроваджується Університетом прикладних наук малого і середнього бізнесу і фінансується Європейським Союзом в межах програми Erasmus+. Реципієнтами допомоги за проєктом в Україні є Українська інженерно-педагогічна академія, Черкаський державний технологічний університет, Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького, Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, Національне агентство кваліфікацій.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *