30 листопада 2023 року на факультеті інформатики, математики та економіки відбулося засідання Вченої ради факультету

На якому розглядався такий порядок денний:

1. Звіт Кушнір Н.О. за перший рік навчання в докторантурі за спеціальністю 13.00.04 – теорія та методика професійної освіти. (Доповідач: докторант спеціальності 13.00.04 – теорія та методика професійної освіти Кушнір Н.О.)

2. Затвердження тем дисертаційних досліджень та індивідуальних планів здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня. (Доповідач: завідувач кафедри економіки та готельно-ресторанного бізнесу, професор Марченко О.А., завідувач кафедри соціології та філософії, доцент Афанасьєва Л.В., завідувач кафедри педагогіки і педагогічної майстерності, доцент Марецька Ю.І., завідувач кафедри інформатики і кібернетики, старший викладач Крашеніннік І.В.)

3. Про результати першого періодичного контролю у 1 семестрі 2023-2024 н.р. на факультеті. (Доповідач: заступник декана з навчальної роботи Таблер Т.І.)

4. Різне.

По першому питанню докторант Кушнір Н.О. доповіла звіт за перший рік навчання в докторантурі за спеціальністю 13.00.04 – теорія та методика професійної освіти. Назвала, які є складнощі у роботі, показала результати, доповіла про видані статті та охарактеризувала подальші плани в дослідженні. Вчена рада факультету одноголосно затвердила звіт докторантки.

По другому питанню завідувачі кафедр, де є здобувачі вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня доповіли про теми дисертаційних досліджень та запропонували затвердити їх і індивідуальні план здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня. Вчена рада факультету одноголосно затвердила друге питання.

По третьому питанню з заступник декана з навчальної роботи Таблер Т.І. доповіла про результати першого періодичного контролю у 1 семестрі 2023-2024 н.р. на факультеті. Оголосила успішність та якість знань за спеціальностями на факультеті.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *