Oн-лайн зустрічі зі студентами на НПП щодо роз’яснення та доведення основних положень нормативно правової бази університету стосовно питань академічної доброчесності та запобіганню плагіату в освітній діяльності, та пояснення про можливі наслідки їх порушень.

15.12.2023р. Комісією з питань академічної доброчесності та запобігання плагіату в освітній діяльності було проведено он-лайн зустрічі зі студентами на НПП щодо роз’яснення та доведення основних положень нормативно правової бази університету стосовно питань академічної доброчесності та запобіганню плагіату в освітній діяльності, та пояснення про можливі наслідки їх порушень.
До уваги всіх присутніх було доведено: «ПОЛОЖЕННЯ про академічну доброчесність», «ПОЛОЖЕННЯ про запобігання академічного плагіату в освітній діяльності», «КОДЕКС академічної доброчесності», «ПОРЯДОК застосування програмних засобів перевірки з метою запобігання та протидії проявам академічної не доброчесності».
Також всім присутнім було повідомлено, що Університетом було укладено договір про співпрацю з товариством з обмеженої відповідальність «Антиплагіат» (договір №В06-12/002, від 06.12.2023р.), що дозволить університету і в подальшому використовувати Систему збігів/ідентичності/схожості за договором з метою виявлення ознак плагіату в наукових та академічних роботах здобувачів вищої освіти.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *