8 січня 2024 року на факультеті інформатики, математики та економіки відбулися Збори трудового колективу факультету

Після перевірки кворуму та голосування за початок зборів, збори оголосили відкритими. Збори проводилися відповідно до порядку денного: 

1. Обговорення звіту ректора Фалько Н.М. про виконання контрактних зобов’язань у 2023 році. (Доповідає: декан факультету Муртазієв Е.Г.)

2. Звіт голови профспілкового бюро факультету інформатики, математики та економіки про виконання умов Колективного договору у 2023 році. (Доповідає: голова Зборів трудового колективу)

3. Різне

По першому питанню виступив декан факультету Муртазієв Е.Г. Ернест Гафарович нагадав, що звіт ректора є на сайті університету та кожен міг з ним ознайомиоится раніше. Акцентував по деяким питанням, розповів про головні цілі, які були досягнуті та окреслив перспективу розвитку факультету. Всі бажаючі могли задати питання та виступити з пропозиціями. Колектив факультету одностайно проголосував за затвердження звіту ректора Фалько Н.М. про виконання контрактних зобов’язань у 2023 році. 

По другому питанню виступила голова профбюро факультету Бурцева О.Г., яка озвучила скільки членів профспілкового комітету факультету за 2023 рік отримали матеріальної допомоги, заохочувальних профспілкових премій і виплат на придбання Новорічних подарунків та інше. Колектив факультету затвердив звіт голови профспілкового бюро факультету інформатики, математики та економіки про виконання умов Колективного договору у 2023 році. 

По третьому питанню Ернест Гафарович розповів, що наприкінці грудня пройшла студентська звітно-виборча конференція, де головою студентської ради став здобувач факультету Розумейко Назар. Також декан нагадав про Конференцію трудового колективу та про випуск магістрів, які будуть в січні-місяці.

Порядок денний Зборів трудового колективу факультету інформатики, математики та економіки був вичерпаний. Зауважень до президії, голови зборів та лічильної комісії не було.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *