🇺🇦‼️СОБОРНІСТЬ ТА СТІЙКІСТЬ: ОБ’ЄДНАНІ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО

🇺🇦🤝🏼22 січня на базі Хортицької національної академії відбувся круглий стіл на тему: «Соборність та стійкість: об’єднані заради майбутнього». Захід був присвячений 105- річниці Дня Соборності України, проходив у атмосфері відкритого та натхненного обговорення, обміну думками та досвідом.

🏛️⭐️Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького представляли:
🇺🇦📍 ректор університету, доцент Наталя Фалько;
🇺🇦📍 проректор з наукової, інноваційної роботи та міжнародної співпраці, доцент Тетяна Коноваленко;
🇺🇦📍 декан факультету інформатики, математики та економіки, доцент Ернест Муртазієв.

‼️🙋🏻‍♂️ Круглий стіл відкрив заступник директора Департаменту освіти і науки Запорізької ЗОВА Віктор Захарчук. У своєму виступі він наголосив, що ідея соборності була і залишається базовою національною цінністю українців, які у героїчній боротьбі доводять свою згуртованість і спільне прагнення жити у вільній демократичній державі!

✅🇺🇦Сьогодні Соборність потребує згуртованої та плідної співпраці на всіх фронтах. Саме тому у першій частині заходу учасники круглого столу обговорили питання гармонізації та збалансованості взаємодії всіх учасників освітнього процесу.

📝✊🏻Учасники обмінялись цікавими думками щодо напрямів співпраці та взаємодії освітніх інституцій зі стейкхолдерами, роботодавцями, органами влади, посилення синергії всіх зацікавлених сторін заради найбільш ефективного використання багатих ресурсів та потенціалу системи освіти нашого регіону.

👨🏻‍🏫📌У другій частині заходу регіональний координатор Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Сергій Дружинін, практичний психолог Запорізької обласної психіатричної лікарні, надав низку корисних порад освітянам щодо подолання стресу та запобігання професійному вигоранню. Пан Сергій також ініціював панельну дискусію «Ментальне здоров’я. Подолання стигми», до якої долучилися усі учасники круглого столу.

💙💛 На завершення заходу всі присутні створили символічний Ланцюг єдності, який підтвердив спільні прагнення працювати разом заради Перемоги!

🎼❤️Приємним доповненням до натхненної дискусії стало відвідування святкового концерту в Запорізькій обласній філармонії.

🤝🏼🇺🇦Впевнені, що впровадження освітніх інновацій, багатовекторна взаємодія та об’єднання зусиль представників громад, роботодавців, органів влади – це ключові компоненти стійкості та процвітання.

‼️✊🏻Тримаємо освітній фронт! Разом до перемоги!

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *