31 січня 2024 року на факультеті інформатики, математики та економіки відбулося засідання Вченої ради факультету, на якому розглядався такий порядок денний

⦁ Про затвердження навчально-методичного посібника «Інноваційні соціологічні технології муніципальної політики» на кафедрі соціології та філософії для ОП Соціологія муніципальної політики. (Доповідач: перший проректор, професор кафедри соціології та філософії Глебова Н.І.)


⦁ Про результати зимової заліково-екзаменаційної сесії 2023-2024 н.р. на факультеті інформатики, математики та економіки. (Доповідач: заступник декана з навчальної роботи Таблер Т.І.)


⦁ Про затвердження програми комплексного кваліфікаційного іспиту з інформатики та методики навчання інформатики та програми комплексного атестаційного екзамену з професійної освіти та цифрових технологій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня. (Доповідач: завідувач кафедри інформатики і кібернетики Крашеніннік І.В.)

⦁ Різне.

По першому питанню перший проректор, професор кафедри соціології та філософії Глебова Н.І. розповіла про навчально-методичний посібник «Інноваційні соціологічні технології муніципальної політики», який було створено викладачами кафедри соціології та філософії для ОП Соціологія муніципальної політики. Члени Вченої ради факультету підтримали та одноголосно затвердили навчально-методичний посібник.


По другому питанню заступник декана з навчальної роботи Таблер Т.І. доповіла про результати зимової заліково-екзаменаційної сесії 2023-2024 н.р. на факультеті. Оголосила успішність та якість знань за спеціальностями на факультеті.


По третьому питанню завідувач кафедри інформатики і кібернетики Крашеніннік І.В. доповіла про затвердження програми комплексного кваліфікаційного іспиту з інформатики та методики навчання інформатики та програми комплексного атестаційного екзамену з професійної освіти та цифрових технологій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня. Зробила опис програми та члени Вченої ради одноголосно затвердили програму комплексного кваліфікаційного іспиту.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *