Студенти МДПУ приймають участь в проведенні великого дитячого велосвята

Студенти МДПУ приймають участь в проведенні великого дитячого велосвятаУ сквері Дружби народів міста Мелітополя 20-го жовтня відбулося веселе й захопливе велосвято для дітей «Рух – це життя» на підтримку всесвітнього дня боротьби з поліомієлітом.

Одним з організаторів цієї регулярної події є старший викладач кафедри математики і фізики Яковенко Анастасія Сергіївна.

На свято прийшли більше ніж 100 дітей зі своїми батьками. В якості профорієнтаційної програми студентом кафедри математики і фізики була представлена експериментальна модель гіроскопа у вигляді велосипедного колеса. Всі охочі могли отримати відповідь на питання «Чому двоколісний велосипед не падає?» та проекспериментувати з ручним гіроскопом.

Для дітей 2-8 років були організовані велоперегони. Незалежне суддівство на двох трасах виконували студентки кафедри теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, яких організував старший викладач Ушаков Віктор Станіславович.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *