В листопаді 2019 року кафедрою математики і фізики було проведено ряд профорієнтаційних заходів в загальноосвітніх школах м. Мелітополя

В листопаді 2019 року кафедрою математики і фізики було проведено ряд профорієнтаційних заходів в загальноосвітніх школах м. Мелітополя.

26 листопада 2019 року викладачі кафедри математики і фізики доцент Рубцов М.О. та старший викладач Яковенко А.С. відвідали Мелітопольську ЗОШ № 4 І-ІІІ ступенів.

29 листопада 2019 року викладач кафедри математики і фізики доцент Бєльчев П.В. відвідав Мелітопольську ЗОШ № 22 І-ІІІ ступенів.

Під час зустрічі з учнями 11-их класів було проведено бесіду під час якої  доведена інформація про проведення Всеукраїнської олімпіади «Інтелектуал» в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького, ознайомили з програмою та запросили  прийняти участь.

Доведено інформацію про зміни в проведенні ЗНО в 2020 році, надано всю інформацію щодо вступу на спеціальність.

Викладачі розповіли про факультет інформатики, математики та економіки  та кафедру математики і фізики, ознайомили зі спеціальностями, які готують на факультеті та кафедрі, а також ознайомили учнів із перевагами професії вчителя математики, розповіли про перспективи працевлаштування та подальшого кар’єрного росту. Окремо приділялась увага підготовчому відділенню університету. Учні активно брали участь у дискусії та задавали питання, на які отримали ґрунтовні відповіді.  Наприкінці зустрічі учням було надано рекламну продукцію (буклети) зі спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика),  рекламні буклети зі Всеукраїнської олімпіади «Інтелектуал», та буклети факультету інформатики, математики та економіки.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *