Викладачі МДПУ вивчають досвід забезпечення якості вищої освіти у Великій Британії

Продовжується участь нашого університету у проекті «Ukraine Higher Education Teaching Excellence Programme», який реалізується Британською Радою в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України і Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

У період з 19 по 30 жовтня 2020 р. старша викладачка кафедри математики і фізики Анастасія Яковенко в команді з викладачками нашого університету Ольгою Гончаровою та Тетяною Коноваленко  пройшли перший модуль «Delivering Learning and Teaching in Higher Education» в асинхронному та синхронному онлайн навчанні, яке здійснювали досвідчені тренери Advance HE організації Kathy Wright і Caroline Brennan. Упродовж тренінгів відбулось занурення у такі теми: Curriculum design: designing modules and programmes, Creative and innovative approaches to learning and teaching, High impact pedagogies, Developing your practice in response to online teaching, Developing digital capabilities of staff and students, Capturing Innovation, Change to practice and its Impact, а також представлено сучасні підходи до реалізації освітньої діяльності Problem and Enquiry Based Learning, Collaborative learning, ‘Gamification’ and Game-based learning, Simulation і Narrative.

Крім англомовної програми підготовки британськими тренерами, викладачі нашого університету мали можливість обміну досвідом з колегами з дев’яти інших вишів України, а з представниками Острозької академії відбулась окрема зустріч з метою презентації університетських проєктів.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *