18 березня 2021 року викладачка кафедри математики і фізики Яковенко Анастасія Сергіївна прийняла участь у міжнародному форумі «Досконалість викладання і навчання у вищій освіті» в рамках програми вдосконалення викладання у вищій освіті України.

18 березня 2021 року викладачка кафедри математики і фізики Яковенко Анастасія Сергіївна прийняла участь у міжнародному форумі «Досконалість викладання і навчання у вищій освіті» в рамках програми вдосконалення викладання у вищій освіті України. Мета Форуму – сприяти обміну кращими практиками та фаховому обговоренню питань вдосконалення викладання і навчання у вищій освіті в Україні.
Частиною програми форуму був воркшоп «Блоґґінґ як мотиваційний тріґґер залучення студентів у процес навчання» який провела Анастасія Яковенко та розкрила можливості використання мобільного застосунку InShot для створення короткого відео для власного блоґу з навчальною метою. Цей формат роботи представлено як універсальний спосіб формування різних фахових компетентностей студентів та мотиваційний тріґґер підвищення ефективності сучасного освітнього процесу. Були продемонстровані роботи студентів першого курсу та магістрів.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *