«Застосування інформаційних технологій у навчальному процесі для вирішення практичних задач» Участь викладачів кафедри у тренінгу з підвищення кваліфікації для НПП

05.11.2021р. викладачі кафедри,  а саме зав. кафедри к.п.н., доц. Муртазієв Е.Г., ас. Таблер Т.І. провели онлайн заняття з теми «Застосування інформаційних технологій у навчальному процесі для вирішення практичних задач». Слухачам були наведені приклади застосування сучасних інформаційних технологій, зокрема представлені розробки інтерактивних плакатів, які були створені у авторському педагогічному програмному засобі «Конструктор інтерактивних плакатів» (автори Бєльчев П.В., Таблер Т.І.).  Були розглянуті різні методичні прийоми, які використовувалися при створенні практичних завдань з математики. Наведені приклади застосування таких комп’ютерних засобів як Smart Notebook, LearningApps, Kahoot, На урок та інші. Під час заняття слухачі проявили зацікавленість даними засобами та активно долучилися до обговорення даної теми.

     Нагадаємо, що з 1.11.2021 по 12.11.2021 року науково-педагогічними працівниками університету імені Богдана Хмельницького був проведений тренінг з підвищення кваліфікації для педагогічних та науково-педагогічних працівників «Інтегрована освітня програма «Компетентнісно-орієнтована система роботи вчителя відповідно до Державного стандарту базової середньої освіти». У тренінгу викладачі кафедри, а саме зав.каф. к.п.н., доц.Муртазієв Е.Г., ас. Таблер Т.І., к.п.н., ст.викл. Бурцева О.Г., к.фіз-мат.н, ст.викл. Яковенко А.С прийняли активну участь у якості спікерів.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *