ВІДДІЛ АСПІРАНТУРИ ТА ДОКТОРАНТУРИ ПОВІДОМЛЯЄ!

Не дивлячись на вихор подій – вересень видався цікавим та плідним. І ось тому підтвердження:

Успішно пройшла вступна кампанія за змінами у правилах прийому. Відтепер прийом документів йде у ІІ хвилі, одна з яких пройшла у травні, інша у серпні.

 

Осінній набір поповнив ряди аспірантів на 27 осіб. У результаті всього зараховано 43 здобувачі.

 

Наступного тижня розпочинається навчальні інтенсиви, саме тому директор центру освітніх дистанційних технологій, Чорна А.В. провела тренінг для здобувачів І року навчання у якому розповіла про особливості роботи з сайтом. Також аспіранти зустрілися у форматі Zoom конференції з завідувачем відділу аспірантури та докторантури Долинною О.М. та обговорили важливі моменти.

 

Успішно пройшла атестація на кафедрах університету. Низку питань стосовно ІІІ рівня вищої освіти було розглянуто на радах факультетів та Вченій раді університету.

 

На базі університету відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії аспірантки Будакової Вікторії Сергіївни ( наук.кер. проф. Жуков О.В.).

 

Радіємо, що ніякі складнощі життя не змусять наших здобувачів відмовитися від своїх цілей! І це тільки початок, слідкуй за новинами, захистів буде більше!

 

Не гаймо часу, використовуємо можливості та невпинно рухаємося вперед!

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *