🥳🏆ПРИГОЛОМШЛИВА ПЕРЕМОГА УНІВЕРСИТЕТУ НА ОЛІМПІАДІ SoMaS Challenge 24 УНІВЕРСИТЕТУ ШЕФФІЛДА!

🙋🏼‍♂️🚀Команда Aleph Zero здобувачів факультету інформатики, математики та економіки МДПУ імені Богдана Хмельницького виборола перемогу в номінації «Найкраща спільна робота» у міжнародній математичній олімпіади SoMaS Challenge 24 Університету Шеффілда (Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії).

🇬🇧🎓21 березня 2024 року на базі Школи математики та статистики Університету Шеффілда відбулося нагородження переможців десятої щорічної олімпіади SoMaS Challenge. Олімпіада є командним змаганням, метою якого є розв’язання цікавих та водночас складних задач з різних розділів математики, які були запропоновані викладачами та науковцями університету.

🔥📈В олімпіаді брали участь як команди із Шеффілда, так і команди університетів з інших міст та країн.

🇺🇦🎯Команда МДПУ імені Богдана Хмельницького Aleph Zero, до якої входять
🔺 студенти спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) Катерина Шматко, Діана Рудакова, Єгор Василець, Анна Бєлая, Данило Тимошенко та
🔺 студенти спеціальності 122 Комп’ютерні науки Євген Лобода, Сергій Андрєєв,
під керівництвом викладачів кафедри математики і фізики приймала участь у цьому змаганні вдруге.

✅👩🏼‍💻Змагання відбувалось асинхронно в онлайн режимі із студентами інших університетів та Університету Шеффілда, який, згідно з Шанхайским рейтингом, входить до ТОП-100 найкращих університетів світу та ТОП-10 найкращих університетів Великої Британії!
🤝🏻📚Наші студенти були запрошені до відеоконференції на розбір задач та нагородження переможців. Тож перемога нашої команди у категорії “Найкраща спільна робота” була дуже несподіваною та емоційною.

💫😍Окремо журі відзначило й оригінальні розв’язки деяких задач, виконаних учасниками команди Aleph Zero, зокрема, задач з топології.

📝🥳Переможці олімпіади отримали дипломи, де відзначено їх заслуги, та подарункові сертифікати на одну з найбільших міжнародних торгових інтернет-платформах.

❤️👏🏼Окрема подяка Анастасії Яковенко, яка допомагала та дуже вболівала за нашу команду!

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *